Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyster - Haiku

 

 

svart är mänskans själ

svart är avgrundens hålor

fylld av dödas liv

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-16 13:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tjusigt skaldat och korrekt.
2019-09-17

  Per Drysén
Fin dyster bild
2019-09-16

    Lena Staaf VIP
Ja så kan man verkligen uppleva det i sina dystrare stunder. Fint skrivet!
2019-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Tre små rader, med stort innehåll, om en mörk värld.
2019-09-16

  Kungskobran VIP
Lyss på livet
det är ljust och skönt
kom i min famn
2019-09-16

  ULJO
Dystert och svart men en blid av verkligheten
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP