Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

kraftfull

inblick i ditt landskap

som öppnande stilla

 

storm

 

utan tid

 

och språkets tystnad väntar

bara en gnista

av detta okända, välbekanta

 

i en annan rymd




Fri vers av in effigie VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-16 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP