Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slutet på en relation, hur kort den än må vara gör riktigt ont


Du & Jag

DET ÄR ÖVER

Du står stilla
vinden leker i ditt hår
sakta vänder du dig om
med ryggen mot solen
ser du ut att glöda
och får mig att vilja smälta
du tittar på mig
och ditt leende
får mig att snabbt titta bort
för det som en gång
kändes rätt
får mig nu att fyllas av ångest
att inte längre få röra vid dig
fyller mig med sorg
och om du inte vill vara med mig
så lever jag hellre ensam
och med tiden
så kommer bilden av dig att blekna bort
tills inget finns kvar
utom det tomrum du en gång fyllde
jag kommer kunna älska igen
låta någon komma nära
även om det tar tid
så längtar jag efter så mycket mer
mer än vad vi kunde ha tillsammans
just nu gör det så ont
och jag tar på mig skulden
trots att jag inte gjort något fel
men att sluta känna skuld
innebär att det verkligen är över
vi kommer kanske aldrig träffas igen
och jag kommer aldrig
få känna dina läppar mot mina
eller få känna din varma andedräkt mot min hals
istället så fortsätter jag framåt
med ensamheten vid min sida
men vi är gamla vänner
så jag ler genom all smärta
och fortsätter att leta
efter något jag aldrig riktigt fått
och jag törstar efter närhet
som en blomma i öknen
en dag kanske det blir min tur
att få blomma ut
sträcka mig mot solen
och bara le




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-16 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer