Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljö - Haiku

 

 

klimatet viktigt

för mänskans överlevnad

djungeln satt i brand




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-17 09:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ragnarök på G
2019-09-19

  Birk Andersson
Viktig haiku!
2019-09-17

  Per Drysén
Förskräcklig framtid
2019-09-17

    Lena Staaf VIP
Planetens överlevnad i eldskrift.
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP