Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mardrömmar

En liten stad
Inte mycket här
Ska jag bo här?

Vad jag hatar dig
Min föredetta vän
Bråket var inte stort
Men det bara växte
Försvinn från mitt liv
Vill inte se dig mer
Vill aldrig träffa dig igen
Och så blev jag gravid
Och då vill du så gärna träffa bebisen
Men jag vill inte
Men alla står på din sida
Jag har inget att säga till om

Ofta är det ofattbart
Oförklarligt
Känns det som
Förvirrar
Hastigt
Hårt
Kallt
Argt
Snabbt men så långsamt
Vaknar med hög puls
Vaknar flera gånger
Trots det tunga vill jag fortsätta
Vill drömma mer
Vad händer sen?
Men så tar det slut...




Fri vers av MissCaylin
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-17 15:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vilken realistisk mardröm
tur att drömmar finns av andra sorten
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin