Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny frihet


Kaosordning

Idag skapade jag ett kaos
När jag skulle skapa ordning
Det var helt i sin ordning
För jag tar ut svängarna
Det har inte varit ok under en lång tid
Men nu är det helt ok att spontant flytta runt
Flytta lite prylar än hit och än dit
Istället för att packa ner och packa upp
Skönt att boa in sig och skapa kaosordning




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-17 17:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det skulle inte jag tycka. Jag hatar kaos.
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni