Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifta mindset

Jag funderar hur jag kan byta negativt mindset till mer positiv attityd?

Jag ska titta in i min själs trädgård vilka tistlar och törnen som behöver ryckas bort så att det positiva det levande får plats att växa fram.




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 09:38



Bookmark and Share


  Sanni
Fint att ni har funnit ett samförstånd
Jag vill ödmjukt respondera med att jag inte med dessa få rader uttryckt den fulla sanningen hur man når en bättre attityd.
Inte ens en hel bok skulle räcka.
2019-11-23

  Gunnar Hilén VIP
För en gångs skull håller jag med L.G.
2019-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte.
Positivt tänkande rår inte på synden och ondskan i människan.
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni