Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskan


Beställa

Om det gick att beställa
Så skulle den se ut ungefär såhär

Var finns du man mitt i livet med
Ett mjukt öppet hjärta
Som vågar uttrycka sig i
både ord och känslor
Älska sin skapare, djur och natur sig själv och mig
Upptäckar lust av länder städer landsbygd både långt bort samt nära
Håller familj och vänner kära
Uppskatta en konstnärlig röra med ordning däremellan
Gå med mig i bön till den sanna källan
Var finns du som gärna gör inre och yttre resor
Du förstår dig på mjuka värden
Samt uppskattar det enkla mer än flärden
Hör av dig till mig så tar vi reda på om vi tillsammans kan leva och gå
På livets väg vi två

Väntar här medans jag lever livet som är mig givet

AHeart




Fri vers av Sanni
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-08 12:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fin kontaktannons. hoppas rätt karl svarar ja.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni