Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

Nej säger jag
Jag säger nej
Nej låter det som ett ja? Nej!
Nope, Ej, No, Not, Big No No

Var inte så negativ!

Nej men jag övar på att säga nej
Så att det blir lite mer naturligt
När jag måste säga nej

För när mitt nej blir mottaget
Då först blir mitt nej positivt
Eller hur....
Kanske inte för dig Men för Mig!




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 103 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-17 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni