Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå

Tystnadens musik
hörs ständigt inom mig
denna eviga ton

Jag har alltid varit
på en annan plats
i ett annat land

Detta är stumhetens pris
ändå andas jag




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-18 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP