Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprest

Efter år av betryck och inre blåmärken
Så har jag först samlat mod
Samlat positiva ord
På min insida

Sedan tagit steg för steg
Närmare mitt jag
Mitt rätta jag
Min rätt att Vara Jag

Har sakteliga rest på min insida
För att resa mig på min utsida
Höjt blicken
Fäst blicken
På min framtid
Som jag numera äger

Upprest




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-18 13:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du hittade ditt jävlaranamma.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni