Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann en vän



Fann en vän i skogen
det var skogen själv
som blev min vän

Bara för att den stod kvar
när jag mådde som sämst
Ömkade mig inte
förminskade mig ej

Älskade mig bara
rent och rakt
så som jag var
den dagen








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-18 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt som får mej att vilja bli
skog åt någon

2019-10-14

  Sanni
Fin och givande dikt
2019-09-20

  Briza media
Fint dikt och bra beskrivning av en igenkännbar känsla. Naturen är fantastisk.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP