Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar visst roll

 

 

vad spelar det för roll

att vi alla kommer att dö

oavsett ställning och lön

vill dansa rock'n roll

känna vinterns snö

smeka ditt kön

 

vad för mening att leva

om livet inte äras

om skrattet hyssjas

du får leka i min skreva

livet bör hyllas och föräras

när babyn vyssjas

 

se ej bara döden

livet så mycket större är

med skönhet och lycka

visst finns där nöden

men också det som fint är

om livet kan man bara tycka

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-18 18:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Om döden är sämre än livet blir det inte kul den dagen man pyser...
2019-09-19

    Lena Staaf VIP
Glöm inte att leva! Stanna upp, andas, se dig förundrat omkring.
2019-09-18

  Kungskobran VIP
Tag vara på de lyckliga stunderna blott
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP