Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orderier


Förblir nog en gåta

Det finns en fråga som kanske aldrig får något svar
Eller kanske det inte finns ett svar
Eller finns det så många svar så att frågan ej ska finnas kvar

Om jag ställer frågan här
Så känner nog många för att ge den ett svar
Frågan är om den ger eller bara tär

Nu blir ju nästan jag nyfiken på
Vad frågan innebär
Ska jag ställa den nu och här
Eller ska jag låta den gå

Helt apropå
Så ska jag nu gå
Hejdå




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni