Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina första litterära verk

när jag var 9-10 år
skrev jag tre noveller
som jag producerade
i ett enda exemplar vardera
med omslag jag hade tecknat själv

i nåt skede några år senare
eldade jag upp dem i öppna spisen
och tur är väl det?
man ska nog inte spara
riktigt allt man har gjort för eftervärlden...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-20 14:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Nämen vad synd, hade säkert varit som att titta i en skattkista idag!
2019-09-20

  Kungskobran VIP
Jag skrev en uppsats i gymnasiet där läraren skrev med rött, litterärt värde,
den skulle jag gärna haft kvar idag
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP