Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så arg! Och nej jag är inte lättkränkt, jag är smart, jag har både hjärna och hjärta. Som vissa andra inte verkar ha...


Jubelidiot

I vissas huvud verkar det inte stå rätt till
Pratar inte om dem som våldtar, mördar eller torterar
Dem vet de flesta är sjuka redan på ett eller annat sätt
Pratar om dem som tycker det är kul att skämta om det
Ska man skratta åt någon som blir våldtagen?
Slagen?
För sin hudfärg?
Sexuella läggning?
Kroppsform?
Blir mobbad?
För den står ut på ett eller annat sätt?
Ska man skratta åt ett skämt där någon torteras
Kanske till och med till döds
Eller på ett eller annat sätt mördas
Ska vi som inte tycker det är kul skratta åt dig
Du som skrattade
När du blir våldtagen och mördad?
Jävla idiot
IQ-befriade lilla varelse
Är du sådan som skrattar åt det råa, det mörka
Försvinn från mitt liv




Fri vers av MissCaylin
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-20 22:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skräcködlor finns
heja du kan

2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin