Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt innan du vet

Tankar finner inget hem uti ro

Förlorad i känslor eldas av tiden

Nätter bränner av frågor om allt

Kylan lägger vingar i vila

Fritt sprakar norrsken

Trotsar mörker som trädar

 

Lusten skriver till Gimle om råd

Bortom himlar utan en tråd

Yggdrasils nornor skakar i grunden

Var ska människor och alver i stunden

Skydda sig själva när marken är brunnen

Långt bortom skyarna trenne

Lysa ett skönare hem för just denne

 

Lyssna nu du narr av blod

Guld ger inget väsen nåd

Rämnar marken är hjärtat utan förning

Drömmar sprakar till i Ragnaröks natt

Varje gnista kommer ifatt

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-09-21 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ