Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag aldrig lär mig

Bortgjord ännu en gång
Att jag aldrig lär mig
Jag hade sagt "aldrig mer"
Att kontakta dig var nej
Ändå skrev jag dessa fucking
rader i kontakt
Åh, min hjärna funkar ej
Helt i obalans och mitt
förnuft är intakt

Jag fattar inte mig själv
om varför jag agerar så
Mina principer vacklar
och jag blir jävligt svag för dig då
Att jag fortfarande går runt
och liksom drömmer "du och jag"
Jag borde fatta bättre
Du är begränsat intresserad
och då med endast sexuella inslag

Man lever på nån slags
förhoppning om att
det inte äro så
Att det ändock finns
känslor av kärlek
Men sanningen blir rå
En har tolkat signaler fel
och sett ur egoperspektiv
Det man så innerligt ville
snea ur i brist på relationsinitiativ
En mur av stenar inför sanning
har satts upp inför dig
Jag blundat för din avsikt
Att du aldrig seriöst vill ha mig

Det ska vara pattar, tatoo och en kropp
utan klimakteriefläsk och häng
Han jagar yngre brudar
Som han initialt också
vill få i säng
Men, han suktar efter yngre
när det gäller seriös relation
De hjärtan som jag fått i chatten
är enbart i bekräftelsejakt
och sexuell attraktion
Ty äldre som jag
är ej längre intressant
Stigande ålder, klimakterie
Han ser på mig som för gammal
Egot boostas inte av en tant
Visst, I still got the look
och med fördel intelligens
Trots att han gillar att
jag är klok och smart
blir det nej till relation
För han har sin bestämda gräns

En är knäpp när emotioner tar fart
Sans och vett är bortblåst,
när komplimanger hörs så underbart
Han lindar en runt fingret,
och jag nappar direkt
När jag sedan finner klokhet,
snäser jag i ren affekt
Men, det är ju jag som vill,
trots att det är kört
Lever i en bubbla av gångna ord
som har berört
Inser att jag gör mig till åtlöje,
av att agera på detta vis
Jag får jobba på mina principer,
att säga nej till honom
måste bli min fortsatta devis

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-21 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale