Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen

I natten ett irrbloss

Om dagen en narr

Jagar din varg

Som ylar av trängtan

Fjättrar din längtan

som joker i leken

Visa mig korten

Jag redan skådat

Tar uti natten 

Din själ för att döda

Bygger ett väsen

som blänker under sotets gråa




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-22 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ