Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jobbiga känslor

Så mycket känslor
Så mycket irritation
En grej blir stor
Ilskan blir enorm
Sedan kommer massa andra tankar
Avundsjuka
Känner mig liten
För mycket intryck
Förvirrad
Orken tar slut
Lusten minskar
Tankarna bara snurrar och snurrar
Vill bara skrika och gråta
Orkar inte




Fri vers av MissCaylin
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-22 10:30



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kostar på att vara människa. Lätt att förlora balansen i kaos. Inuti en fast punkt, ett lugn att hitta. Som stormens öga att stanna i.
2019-09-27

  morgonstjärna VIP
visst är det jobbigt
2019-09-22

  Larz Gustafsson VIP
"HSP" skulle det ju naturligtvis vara.
2019-09-22

  Larz Gustafsson VIP
HPS...?
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin