Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolgården - Haiku

 

 

hösttid är skoltid

skolgården ljuder av rop

någon gråter tyst




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-22 11:33



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Haiku med svärta och djup
2019-09-23

  Bodingen VIP
Snart höstlov, skönt för den gråtande
2019-09-23

  Per Drysén
Bra vändning som pekar på ett stort problem
2019-09-22

  Kungskobran VIP
Gråt inte min lille vän
snart kommer glädjen igen
lyft ditt ansikte mot himmelen
så får du frid
för evig tid

2019-09-22

    Lena Staaf VIP
Du fångade både förhoppningar och fruktan inför skolstarten.
2019-09-22

  överlevaren VIP
Bra ordat!
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP