Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket mer


Te

Te är enkelt
En kopp
En påse
Varmt vatten

Men det är så mycket mer för mig

Te inger ett lugn
En värme

En smak som jag väljer själv
Jag kan variera från svart te till
rött till grönt till vitt eller bara silver

Jag kan välja enkelt påste
Jag kan ta löste
Gärna med mjölk och något sött

Te berikar mig från morgon till kväll
Den inger ett lugn en värme
En stund för mig själv
Eller i gemenskap
Te är så enkelt




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-09-22 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni