Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att tänka

 

 

höstsol över trädtoppar

sjunker sakta bakom horisonten

mörkret smyger sakta på

gatlampors sken lyser upp

 

tid att kura skymning 

tid att filosofera

över livets underfundigheter

över livets mål och mening

 

vart är vi alla på väg?

är vägen utstakad för var och en?

frågorna är många, svaren få

man undrar hur det ska gå




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-23 13:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Det går åt helvete i alla fall" sjunger Iggesundsgänget, fan tro't
2019-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att ta vara på dagen som är, morgondagen vet vi ingenting om.
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP