Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdaterar mitt jag

Jag går igenom
Jag genomgår
Omgående förändring
Pågående förbättring

Personlig utveckling
Utvecklar min personlighet

Ger inte upp
Uppger ett behov

Behov av ett sammanhang
Sammanhållet behov

Bli mera jag
Mitt sanna jag




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-23 18:31



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Där fick du till det. Gillas.
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni