Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumps uppgivna sarkasm



Så fick vi då ett nytt bevis
på hur liten människa Donald Trump är
då han inte kunde möta Gretas förtvivlan
utan måste beskriva hennes person
i Hollywood-termer i stället för att darra
och se på sig själv som den psykiskt handikappade
person han innerst inne är.

Greta tog i från tårna och skämde ut
världens alla vuxna...inklusive föräldrarna
som varit starkt inbegripna i att stjäla
hennes barndom och drömmar med tomma ord.
Man skulle kunna sammanfatta hennes ord
i följande: "ni vuxna älskar pengar mer än ni
älskar oss barn och ni älskar er själva mest av allt...
att jorden kokar bort skiter ni i".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-24 07:24



Bookmark and Share


    Ubuntu
Greta är ung och klok..

Harry Martinson sa, att vi håller att såga av grenen vi sitter på. Det förstår Greta men nog inte Trump.

Greta ger hopp om en medveten generation.. Hon behövs och jag är imponerad av henne.

2019-09-24

    Lena Staaf VIP
Trump stänger sina öron eftersom han vet att han inte har något att sätta emot Greta. Höjden av feghet.
2019-09-24

  Kaptenlöjtnant
Hur kan du påstå att Trump är handikappad bara för att du inte gillar honom. barnsligt
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP