Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aggression

Det krävs inte mycket för att jag ska explodera
Det krävs väldigt mycket för att få denna ilska att försvinna
Finns nog inget som får bort den snabbt nog
För har den kommit sitter den gjuten som i betong
Är det alkohol inblandat kan det till och med bli farligt
Så mycket ilska vänder jag ibland mot mig själv
Jag blir galen av denna aggression
Nära på att ta till gamla medel
Skära i huden
För jag vet inte hur jag ska stoppa det
Det kokar över
Spänner i hela kroppen
Tar ut det över alla som kommer i min väg
Minsta lilla motstånd som kommer så får jag spel
Ibland undrar jag hur mycket aggression som finns inom mig?




Fri vers av MissCaylin
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-24 21:25



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Till diktjaget !
Lyssna inte på älvor rörande
psykiska symtom och heller
ej på människor som uttrycker
att en kopp choklad biter på
själens smärtor. Gå till en vårdcentral
sök hjälp hos kurator allra helst
en legitimerad psykoterapeut.
Ta reda på vad aggressionerna står
för. Ilskans funktion är att sätta gränser
har några viktiga personer i ditt liv
passerat dina? Frågor om uppväxt
personlighet ADHD m.m. Att motionera
är alltid bra men kan förstås inte bota
psykisk ohälsa, - lindra något !
Mvh S/ Ylva
2019-10-12

  morgonstjärna VIP
Alla vet att man mår bättre av att röra på sig. av träning utlöses endorfiner Man blir starkare, smidigare och kan kontrollera sin vikt. Forskare har dessutom funnit att träning gör en lycklig, att det är bra för den mentala hälsan.
alltså bara plus sover dessutom som en stock

2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin