Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roa sig eller oroa sig

Ungdomen roar sig

Tids nog kommer den tid

då de måste oroa sig




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-25 12:51



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Med tiden kommer nämligen ålderdomen med livshotande sjukdomar och tankar på döden
2019-09-25

    Sefarge VIP
Ce la vie?
En del oroar sig för klimatet
Världsfreden. Naturen samt
Skol skolkar med Greta och
andra roar sig med dataspel
Försöker vinna så mycket
som möjligt och skiter för
det mesta i allt det övriga?
;)

2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP