Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skyar av hopp

Körsbärsblomman

Vacker i sig själv

Men oemotståndlig i evighet när de täcker varje gren

 

Som ett hav som smeks av varma fingrar formade av ljuset

Skuggspel och skira färgkaskader

En matta av ljuva toner för stilla sinnen

En tår speglar livet i dess skönaste stund

Men varje stund har ett slut så också den blommande Körsbärsdalen

Njut av varje vindil som förstrött smeker varje kronblad av sammet

Se varje skör blomma av glädje

Glöm den ej och lova att längta

 

Kanske är den älskogens skugga

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-29 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ