Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen

Stenen
finslipad av havet
som legat här på stranden
i århundraden
medan människor
åldrats och fötts
kan den visa mig
det liv som är på riktigt
kan den tysta bruset
från anpassningens kval
och berusningens dimmor
Tyngden i handen
som tämjer trotset
Trycket mot huden
som smeker mitt sinne
Tvekan och tankar
som tynger mitt inre




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-26 09:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fin! Jag gillar stenar som tema i poesi. En av mina favoritpoeter Tor Ulven använde sig ganska konsekvent av dem. Skrev själv en häromdagen, Kattguld, men den blev inte lika naket mjuk och fin som denna.
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP