Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina (mar)drömmar

ibland är mina drömmar
som direkt tagna ur
William S. Burroughs' "Den nakna lunchen"
den som inte har läst boken
har inte en aning

jag vaknar mitt i natten
och dynorna är dyblöta av svett
F. Scott Fitzgerald har fångat det precis:
"Det finns inget mörker
djupare än det i människans själ klockan tre på natten"




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-26 20:18



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Vargtimmen...
2019-09-28

  Kungskobran VIP
Kl 3 Grave yard brukade skiftet kallads i USA där jag jobbade på 70 talet
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP