Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flygplats

Nu är jag här
På en av de bästa platser jag vet
Från här kan man åka till nästan vart man vill
Här är glädje för det mesta
Speciellt när man åker här ifrån
Till något annat
För att se något nytt
Eller kanske något bekant
Men det blir alltid en ny upplevelse
Men ibland blir det stress
Förseningar
Inställt
Kaos
Men för det mesta går det bra
Här mår jag bra




Fri vers av MissCaylin
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 11:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bästa flygplatslåten. https://open.spotify.com/track/3O9lOrFcH2LGHfwk5mMWXi?si=OjzEeGpKQya6kXkEehTYxg
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin