Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på sms kan rosor inte vissna

på sms kan rosor inte vissna
tonerna tystnar aldrig i cyberrymdens symfoniorkester
ovanför samlar satelliter våra liv på hårddiskar

ett hej

svävar i stillsamhet över städer
för att dansa ut i mina fingertoppar
du skriver att du vill ligga
och jag knullar din meningsbyggnad i dagar
på sms kan du röra mig inuti

röra runt riva rekonstruera

på sms kan tangentbord så rosor
som sedesamt aldrig vissnar




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver