Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om dom hade sagt så här:

Jag ber om ursäkt för min klåfingrige man. Min undfallenhet gentemot honom har skadat Akademiens anseende. Jag ber om utträde ur densamma för att i någon mån reparera det skadade förtroendet.

Nej det var bara på skoj. Det finns väl ingen som tror att ett utträde ur EU skulle gynna vårt land.

Visst var det kul som tankeexperiment men alla fattar väl vilken katastrof det skulle vara om vi fick en sådan pajas till president.




Övriga genrer (Essä/Recension) av stenhur VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-09-28 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP