Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brevlåda av kärlek

Brevet skrivet av ödmjukhetens hand

postat av nytiden

ord så varma innehållsrika mod styrka och kärlek

Ur glömska av tidens elektronik

blir brevet liggande smutsigt

ingen läser det

Ett brev av kärlek som väntar på sin vän

Fjärilarna flyger en och en från tistel til tistel

ett brev av kärlek väntar........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2019-09-28 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP