Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorspel eller film?

ibland känns livet som ett datorspel
där man dör och dör gång på gång

eller ännu värre - som en dålig film
där man bara har en tråkig biroll
och ingen koll på varken manus eller regi




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-28 22:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det spelar ingen roll
för jag har ingen koll
saknar inre glöd
bättre vara död
2019-09-29

  Språk, hjärna!
Sant, i alla fall det senare.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP