Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst glöd

Vandrar ut i höstglöd

Träden står sprakande i orange röda färger! Det lyser i var löv!

Se omslingrande par längs promenad strök 

längtande värmande varann i kylig vind

leende ansikten det är hopp i mörkret som kommer närmare mer

och mer.

Se värmen stiga inombords vackert forma lövet till ett hjärta

ta upp det betydelsefullt för alla ge tid att längta till nästa fagra sommar

Då träden spirar ur vinter dvala 

Skratta ta dagen i din famn

låt löven krama din hand

H östglöden väntar utanför dörren.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-29 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP