Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form - Haiku

 

 

kurvor och kullar

naturligt formade är

humor är ett plus




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-30 11:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Masar och kullor
naturligt formade är
humor är ett plus
2019-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tjusigt med naturliga former...:-))
2019-09-30

  Per Drysén
Härlig beskrivning!
2019-09-30

    Lena Staaf VIP
Ja fram för det naturliga! Och humorn!
2019-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Härlig Haiku med humorns glimt i ögat!
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP