Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när du plötsligt kommer ihåg nånting i en dröm från en annan


i skogen


ljudet av gruset under dina fötter
stigen som slingrar sig runt skogen
slingrar sig som Jörmungand runt världen
dina fötter går som på automatik
du färdas längre in
och stora tjocka trädstammar skjuter upp överallt runt omkring dig
solljuset som flämtande trycker sig igenom skogens gröna tak

plötsligt minns du
du minns det från en annan dröm
och medans sanningen bildas,
förloras en annan
färden fortsätter
Jörmungand slingrar sig fortfarande fram
men var påbörjades resan?
du har aldrig
slutat vandra
och du har egentligen aldrig glömt.
Men det har lämnat fotstamp
i en annan dröm





Fri vers av kalles
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-30 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles