Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber

bakom
röd sammet

än rödare läppar

blodspår

underjordens ensamma skall

du väntar där

det rummet

av kött

bakom röd sammet




Fri vers av kalles
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-11-16 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles