Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden av ljus

branden spred sig

spred sig som nervtrådarna genom din sjuka kropp

branden spred sig genom staden

och blev staden av ljus

och under staden

reste sig oändlig kyla

och ur ångorna

blåste liv

och gödde lågor

jobbet att släcka bränder
rädslan att döma
köttet som skakar
låt mig sluka din törst





Fri vers av kalles
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-11-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles