Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodlyckta

Blodet rann ner längs halsen och fick huden se ut som en karta.
En karta täckt av röda vägar kors och tvärs.
Det blonda stänkta håret fick mig att vilja begrava mig själv under det.
Det pumpande, evig pumpande hjärtat slutade pumpa.
Efter hennes tänder begravt sig i köttet.
Och packade in mitt liv i rött sammet.
Gömt under granen.
Jag väntar där för evigt.
Vi går nakna genom livet
Vi går begravna genom livet
Vi går skjutna genom livet
Vi dör för alltid genom livet
Vi skiner i mörkret genom livet




Fri vers av kalles
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-11-16 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles