Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har vi glömt allt?

ett narativ
stöd som invalid
faller ner för en pil
härjar fritt går förbi.
i det här landet är vi alla mot alla, alla för ingen.
för vi är ingenting




Fri vers av kalles
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-11-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles