Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag antar att allt redan är sagt

Det här är inte dikt
det är en diagnos
instängd inuti mig själv
hittar inga vägar ut

Det förtvivlade
i att känna allt detta
men sakna orden
att beskriva det

Jag vet vad det innebär
att inte finnas till
jag har varit där
jag har varit ofödd




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP