Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragikomiska liv




Man blir på ett speciellt sätt
av att vara ihop.
Man blir liksom
förtvivlad.
Av att upptäcka det är sant
att man aldrig fick det då
det där man skulle ha behövt.

Men det finns ett sätt
att slippa undan det.
Man kan göra slut.
Åter gå in i skuggorna.

Kanske som reflex.

Alltid nåt..

Självreflekterande hahaha......




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-01 10:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ett relationsrecept som för tankarna till Dag, en norsk serie på Netflix som du bara måste se om du inte redan har gjort det. Jag garvar bara jag tänker på den... :)
2019-10-03

    Lena Staaf VIP
Strävan efter det ouppnåeliga? Kanske en besvikelse: Var det inte mer än det här? Finns lyckan bakom nästa knut?
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP