Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplex Fläta

Tre flätor binds samman
Ena aspekten är sorgsenhet
Mellersta är lycka
Tredje aspekten sveper in
dem i en fast tystnad

Över till nästa sektion
Spektrat fortsätter
i samma dimension

Första aspekten är en
process
Jag ser ett samband
med mellersta
Tredje omfamnar
de båda med kyla

Sammanbundna flätor
Fyllda med
sorgsenhet
lycka
exklusion

Flätade till en komplex,
vacker helhet




Övriga genrer av Oändligt Spektra
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-01 21:58



Bookmark and Share


  Stay Golden
Artsy!
2019-10-06

  Bjarne Nordbö
Snyggt komponerat.
2019-10-04

  akavalie
Gillar texten.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra