Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkontrollens Förlust

Det är som att djävulen
har svurit sin sed
När hjärnan styr
Och känslorna trycks
ned

Som om jag famlar
i ett mörker
Dövblind när smaken
av läppar tränger sig
igenom mitt territorium

Låter jag mig tappa
självkontroll
En förlamande
självdestruktivitet
tar rum
Kvar står jag
Frusen som föll omkull




Fri vers av Oändligt Spektra
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra