Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Originell målning av en utav många hallucinationer jag lever med.


Ansiktslösa Ansikte - Hallucination

Ansiktslösa ansikte
Du som sveper in mig
i din tystnad
Du som sköljer mig
med dina illusioner
Eller de skrikande
röster, som penetrerar
denna dimensionen

Ett skrik jag ger mig av
Rispar lungornas många
andetag
För de skepnader som
korsar förbi
Retar mina tankar
Gör mig yr
Förblindar mitt inre
Ruinerar ett sinne




Övriga genrer av Oändligt Spektra
Läst 810 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2020-09-09 17:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stark text med olika intensivitet i de två stroferna, plågan är mycket tydlig.
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra