Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas Många Leenden

Höstens löv kikar in
i kylans fönster
Där katten spanar på djuren
Sitter duvan i skuggan
Alldeles frusen
Med trädens gester
där människor förbi går
Blir ingen reaktion
Den livsform vi inte
förmå förstå

En nattens stjärnhimmel
belyses av stjärnornas
många leenden
Dess existens
i mörkrets vrå
ger glimtar av
klarspråk
Även om vi inte
förmår att förstå




Fri vers (Fri form) av Oändligt Spektra
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-15 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra