Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R Ö S T E R

Ni har sått ett frö i mig.
som vattnas när jag blir
svag

En ilska som gror inom mig
Jag uttrycker den i slag

Ni existerar inte innanför
en begränsad samhällsram

Min hjärna upprepar
självdestruktivitet
''SJÄLVMORD'' skriker
rösterna åt mig

Längs den inre ockupationens
drag, vidarebefordrar jag er
i konstens drag

Jag mediterar i hopp om att
få ro, i detta sinnelag




Övriga genrer av Oändligt Spektra
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-10 16:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är satan. ta det lugt babe.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra