Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robotarna Gör Upp Lagar & Regler

Manipulerade mänsklighet
Robotarna gör upp lagar och regler
Eller är vi fördummade som inte
följer de tyranniska stegen?

Vanföreställningar plågar
de vakna folket
Strömmen dominerar
de tysta folket
Schizofrena kallas
de kluvna folket
Vägen ut hittar
de mediterande folket

Vi som föddes i en illusion
följer stigen längs
nyfikenhetens konstruktion
I längtan om att
få slut på reinkarnation
Bär vingarna fågeln genom
all transformation




Fri vers (Fri form) av Oändligt Spektra
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra